• Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
Начало Новини Kyocera обещава половин милион страници живот за барабана на новите си принтери
Kyocera обещава половин милион страници живот за барабана на новите си принтери
( 0 Гласа )
Неделя, 25 Ноември 2012г. 13:09ч.

Kyocera обещава половин милион страници живот за барабана на новите си принтери

Ултра издръжливият барабан, който може да работи без смяна 50 пъти повече време от обичайното, е само част от предимствата на новото шесто поколение лазерни принтери на Kyocera според компанията.

На добре развития в технологично и пазарно отношение фронт на принтерите рядко се получават големи пробиви, така че обикновено новините са свързани главно с подобрения в едно или друго отношение. Съществени такива по отношение на жизнения цикъл на консумативите за лазерните принтери обещава компанията Kyocera Document Solutions, която обяви старта на продажбите на своето ново шесто поколение машини за печат във формати до A4 и скорост на работа от 40 до 60 страници в минута.

 

kyocera-1

      Според официалната информация от производителя, пет от нейните нови лазерни принтери – моделите FS-4300DN, FS-4200DN, FS-4100DN, FS-2100DN и FS-2100D – се отличават с най-ниския досега показател за типично потребление на енергия (TEC), а барабанът в устройствата от серия FS-4xxx е разчетен за отпечатване на до 500 000 страници – т.е. срокът на службата му е около 50 пъти по-дълъг от обичайното.

      Ниското енергопотребление на новите лазерни принтери и използваните в тях компоненти с дълъг жизнен цикъл дава основание на Kyocera да твърди, че новите устройства на компанията осигуряват най-ниската цена за отпечатване на страница. 

kyocera-2

Разбира се, всички принтери от новото семейство на Kyocera включват и други модерни характеристики, включително функции за защитен печат, възможности за идентификация с електронни карти и др. Засега не разполагаме с информация кога евентуално ще видим новото шесто поколение принтери на компанията у нас, но с такава вероятно разполагат местните дистрибутори – Контракс България.

Нова мултифункционалка от Kyocera идва в помощ на офис тружениците

Kyocera представя у нас новото си мултифункционално печатно устройство FS-3040MFP+, което се отличава с лесно управление и способност бързо да се справя с големи натоварвания.Когато натоварването, свързано с печатане, сканиране и копиране в кратък период от време, е голямо, няма нищо по-подходящо от един модерен офис "комбайн", способен да пести място- време и, по възможност, пари. Именно такива проблеми се опитва да реши доставчикът на офисни технологични продукти Kyocera с новото си A4 лазерно мултифункционално устройство FS-3040MFP+, което излиза на родния пазар.

Според официалната информация, МФУ моделът Kyocera FS-3040MFP+, се отличава със "симпатичен" дизайн, който се вписва лесно в офисната среда, спестява място и време, и едновременно с това задоволява напълно нуждите на динамични работни отдели за висока продуктивност и улеснено управление. 

 

 

 

 
Помощ
Отдалечен достъп